Skip to the content

Een misdadig lekker assortiment

Onze bieren

Historie, genieten, kwaliteit & smaak zijn de vier kernwaarden die garant staan voor een heerlijk bier van de Sallandse Landbierbrouwerij.

Blonde Johannes

Blond

Blonde Johannes is een uitgekiende combinatie van een volle smaak en een aangename bitterheid. De blonde Johannes geldt als een doordrinker met karakter (6%). Voor levensgenieters die verder willen dan een pils. Een volle blonde met en smakelijk bittertje.

Alcoholpercentage: 6%

Lebuinus Dubbel

Dubbel

Lebuïnus Dubbel is de Belgische stijl Dubbel. Donker van kleur en rijk van smaak. Niet te zoet, maar lekker vol en wat bitter.

Alcoholpercentage: 7%

Lebuinus Tripel

Tripel

Lebuïnus Tripel is een rijke tripel met veel smaak.Dit bovengistende bier bevat 8,5% alcohol. De schuimkraag is groot, dicht en romig. Krachtig en warm en tegelijk soepel en rond.

Alcoholpercentage: 8,5%

Indian Pale Ale

Indian Pale Ale

Dubbel gehopt blondbier, de extra hop die is toegevoegd na de gisting zorgt voor de fruitige citrus tonen en een mooie aromatische geur.

Alcoholpercentage: 6,5%

Witte Franciscus

Weizen

Witte Fransiscus heeft een frisse, lichte smaak die je naar meer doet verlangen. Het vriendelijke alcoholpercentage helpt een beetje mee.

Alcoholpercentage: 5%

Donkere Henricus

Donkere Weizen

Donkere Henricus is een Donkere Weizen. Een fijn doordrinkbaar bier, donker van kleur en rijk van smaak. De volle smaak en de karamelachtige afdronk maken deze "Dunkeles"Weizen tot een vriendelijke metgezel. Fijn doordrinkbaar en rijk van smaak.

Alcoholpercentage: 6%

De Tsaar van Salland

Russian Imperial Stout

Een uit zuivere grondstoffen gebrouwen zwaar, dik en donker bier met tonen van koffie  en chocolade. En Russian Imperial Stout bier met een cremige schuimlaag.

Alcoholpercentage: 9,5%

Rudolphus Winterbier

Winterbier

Rudolphus, het bier dat vernoemd is naar de brouwmeester. Een stoer en krachtig bier, met een redelijk stevig alcoholpercentage, uitermate geschikt voor de koude periode. De diverse mout- en hopsoorten zorgen voor een mooie balans van het bier en geven kleur aan de donkere avonden

Alcoholpercentage: 8,5%

Sallands Landbier

Pilsener

Een klassiek pilsener, licht van smaak en kleur, maar toch een ambachtelijk en smaakvol pils met een frisse en milde moutsmaak.
Een heerlijk licht biertje.

Alcoholpercentage: 5%

Verkooppunten

Waar te koop

Hier vind je een overzicht van al onze verkooppunten.